Meni Search

Če ste naveličani rutine, lahko začimbe, kot so sojina omaka, sezamovo olje, ingver, vino in med, ter neizogibna Vegeta, vnesejo novo svežino v vašo kuhinjo. Poskusite purana z zelenjavo alla Coolinarika!

Sestavine

200 g špagetov
3 žlice vina
½ žličke ingver v prahu
1 žlička Vegete
1 žlica sezamovega olja
3 žlice sojine umake
150 g okisane baby koruze
100 g stročjega fižola
100 g rdeče paprike
100 g čebule
2 stroka česna
100 g korenja
3 žlice olja
400 g puranjih prsi
1 žlica točenega cvetličnega medu

Uporabili smo

Vegeta

Vegeta

Priprava Za ta recept je pomembna samo domišljija!

Preprosto 4 osebe30 min

  • 1 Špagete skuhajte in odcedite.
  • 2 Purnje prsi narežite na rezance. Zelenavo očistite, operite in narežite na trakove. Stročji fižol skuhajte.
  • 3 Meso popecite v voku na segretem olju in dajte na stran. Na istem olju popecite zelenjavo in stisnjen česen. Ko je gotovo, vrnite meso, dodajte kuhan stročji fižol in baby koruzo.
  • 4 Začinite z Vegeto, sojino omako, ingverjem, sezamovim oljem, medom, vinom ter kratko pokuhajte.

Nasvet

Če nimate voka, lahko uporabite teflonsko posodo.

Postrežba

V polovico pripravljenega mesa in zelenjave umešajte kuhane špagete in nanje razporedite ostalo zelenjavo in meso ter toplo postrezite.

Deli s prijatelji