Meni Search
…

Dobrodošli v Podravki

Podravka za mizo zbira družine v več kot 50 državah po vsem svetu. Zaradi vašega zaupanja, smo vodilna prehranska znamka v regiji in eno najuglednejših podjetij v Evropi. Naši osnovni dejavnosti obsegata področje prehrane in farmacevtike.

V Podravki nimamo potrošnikov, ampak goste za mizo. Zato vam že leta strežemo samo najkakovostnejše izdelke, pripravljene s pozornostjo in od srca.

Podravka je prisotna na vseh petih kontinentih, od Evrope, Amerike in Azije, pa vse do Avstralije in Afrike. Po močni distribucijski mreži naši izdelki najdejo pot do miz vse od Jadranskega do Baltskega morja. S posameznimi podjetji razvijamo strateška zavezništva in jim omogočamo, da svoje izdelke distribuirajo na nova tržišča po naši mreži.

Za vas smo ustvarili številne blagovne znamke, v katerih uživate že leta. Vaše zaupanje opravičujemo z vrhunsko kakovostjo.

Vegeta, juhe Podravka in Lino so blagovne znamke, v katerih uživa največ ljudi po vsem svetu. Podravkine znamke in njihovi izdelki so dobitniki nagrad, kot sta Superbrand in Superior taste award – tako na Hrvaškem kot tudi v državah v regiji in Evropi. Kljub temu je naš največji uspeh dejstvo, da nas vedno znova in vsakodnevno vabite v svoje domove in uživate v naših izdelkih.

Podravka -
podjetje
s srcem

Srce iz našega simbola označuje skrbnost Podravke do naših potrošnikov, zaposlenih in vseh, ki jim je podjetje pri srcu.

Z vami rastemo in z vami se razvijamo. Posebno skrb namenjamo ohranitvi narave, razvoju okolja in družbe. Vedno prisluhnemo vašim željam in iščemo nove zamisli, s katerimi vam bomo pomagali. Držimo se načel trajnostnega razvoja, kar v praksi pomeni, da vire uporabljamo optimalno, torej s čim manj odpadkov.

Deli s prijatelji