Meni Search

Nova podoba Vegete za nove kulinarične zgodbe

Vegeta - blagovna znamka, ki vas v kuhinji spremlja na vsakem koraku in navdihuje, da ustvarite nove vznemirljive jedi, ima po desetih letih novo embalažo. Najbolj znana Podravkina blagovna znamka in zvesta spremljevalka vsakega okusnega obroka že več kot 40 let bo kmalu na voljo na prodajnih policah po Sloveniji. Prenovljena embalaža bo v prihodnosti na voljo tudi na več kot 40 trgih po celem svetu.

Bogata slika zelenjave, ki se nahaja na sprednji strani embalaže in izpolnjuje vašo kuhinjo z vonjavami ter okusi, se prestavi na hrbtno stran embalaže. Na novi embalaži bo tudi slika žlice Vegete, motiv, ki je globoko zasidran v zavesti vseh zadovoljnih potrošnikov. Z osveženo podobo se lahko pohvalijo tudi logotip, črke, oblika in znani kuhar.

Nova embalaža, novi trendi

Ali ste vedeli?
Letno se proizvede 74.100.000 kosov različnih pakiranj Vegete.

Spremembe Vegetine embalaže niso pogoste. Razlogi niso samo kompleksnost procesa, različna teža izdelka v celotnem prodajnem programu in razširjenost Vegete po celem svetu, ampak tudi navajenost zvestih uporabnikov na embalažo. Toda novi časi in trendi v kulinariki so navdih za novo embalažo.

Vegeta ne spremlja samo navad svojih potrošnikov, ampak tudi uvaja trende. Navdihuje vas za nove načine kuhanja. Vegetin namen je spodbuditi vašo kulinarično ustvarjalnost, vas opogumiti za pripravo in preizkušanje novih jedi. Prav zato uvajamo novo podobo - kot simbol spremembe v kuhinji, ki ni več samo prostor za kuhanje, ampak je tudi kraj za druženje in uživanje s prijatelji, igrišče za kulinarično ustvarjalnost ter dobro vzdušje.

Nova podoba je ustvarjena za vse vas, ki že vrsto let izboljšujete svoje okusne jedi z Vegeto, in tudi za vse vas, ki boste šele zakorakali v kuhinjo ter odkrili čaroben svet priprave hrane.

Deli s prijatelji