Meni Search

Najbolj prodajani dehidrirani dodatek jedem v Evropi

Vegeta je najbolj prodajani dehidrirani dodatek jedem v Evropi! Prispela je tudi uradna potrditev izjave ugledne agencije Nielsen na podlagi njihovih rednih poročil – trgovinskih panelov*. V več kot šestih desetletjih, odkar obstaja, je Vegeta začinila različne jedi, navdihnila milijone potrošnikov, tako da jim je prinesla nove kulinarične izkušnje in osvojila njihova srca po Evropi in svetu. Zbiranje podatkov o prodaji dodatkov jedem je bilo od avgusta 2019 do julija letos izvedeno na kar 31 evropskih trgih, skupni rezultat pa je pokazal, da je Vegeta na prvem mestu po količinski prodaji v kategoriji dehidriranih dodatkov jedem.

Pod blagovno znamko Vegeta, ki je bila razglašena za najbolje prodajano, so spremljali kategorije univerzalnih dodatkov jedem, Vegeta Original in Vegeta Natur, dehidriranih posebnih dodatkov jedem, Vegeta Natur, in samostojnih začimb.

Tržni uspeh Vegete temelji na vrhunskem okusu, s katerim vsakodnevno bogati jedi svojih potrošnikov. Vegeta je bila v času nastanka popolna novost na trgu, inovacija, ki je za potrošnike postala tako pomembna, da so jo kopirale globalno prisotne kulinarične blagovne znamke. Pa vendar je še naprej ostala originalna v svoji kakovosti in okusu, zaradi česar izstopa na trgu, kar ji je tudi omogočilo, da prejme naziv najbolje prodajanega dodatka jedem v Evropi! Drugi del skrivnosti predstavljajo odlično trženje skozi desetletja in številni trgi, stalna modernizacija in posluh za najnovejše trende, ne glede na to, ali gre za obliko, embalažo ali nove izdelke.

S posluhom za prehranske potrebe in prioritete potrošnikov Vegeta ponuja nove rešitve in sledi najnovejšim prehranskim trendom. Na več kot 60 trgih po vsem svetu navdihuje milijone potrošnikov pri vsakodnevnem kuhanju, tako da jim postreže s kulinaričnimi idejami v nešteto receptih.

*»Navedena trditev temelji na Nielsenovih podatkih iz trgovinskih panelov  v 31 evropskih državah (v Avstriji, Belorusiji, Belgiji, Bosni in Hercegovini, Bolgariji, na Češkem, Danskem, v Estoniji, Franciji, Grčiji, na Hrvaškem, Irskem, v Italiji, Latviji, Litvi, na Nizozemskem, Norveškem, v Nemčiji, na Madžarskem, Poljskem, Portugalskem, v Romuniji, Rusiji, Severni Makedoniji, na Slovaškem, v Sloveniji, Srbiji, Španiji, na Švedskem, v Švici in Ukrajini), na podlagi katerih je Vegeta vodilna blagovna znamka v količinski prodaji v kategoriji dehidriranih (suhih) dodatkov jedem v obdobju avgust 2019–julij 2020 (avtorske pravice © 2020, The Nielsen Company, vse pravice pridržane).«

Deli s prijatelji