Meni Search

Marinade Vegeta nagrajene s priznanjem “Produkt leta 2015”

Podravka je letos prvič sodelovala v tem izboru in izjemno nas veseli, da so slovenski potrošniki  Vegeta marinade prepoznali kot najboljše v kategoriji Dodatki jedem.

V Cankarjevem domu v Ljubljani so podelili priznanja za "Produkt leta 2015" v Sloveniji. Podravka je letos prvič sodelovala v tem izboru in izjemno nas veseli, da so slovenski potrošniki marinade Vegeta prepoznali kot najboljše v kategoriji Dodatki jedem.
Produkt leta je priznanje, ki ga potrošniki podelijo najbolj inovativnim izdelkom v preteklem letu. Priznanja podeljujejo na podlagi javnomnenjske raziskave o zadovoljstvu potrošnikov z izdelki, ki jo izvede raziskovalna agencija AC Nielsen.

Posebnost tega izbora so potrošniki, saj so prav oni tisti, ki izdelke preizkusijo in potrdijo svoje zadovoljstvo na podlagi izkušenj ob njihovi uporabi, njihova potrditev pa je jamstvo za vse, ki se želijo prepričati o kakovosti izbranih izdelkov.
Priznanje za najbolj inovativen izdelek je potrditev, da naše podjetje ustvarja izdelke, ki so skladni z zahtevami sodobnih trendov in jih potrošniki prepoznajo. Ob tem pa verjamemo, da bomo tudi v prihodnje ustvarjali izdelke, ki bodo postali novi lastniki pečata Produkt leta.

Deli s prijatelji